søndag 6. september 2009

Bad,bad blogger!

Ja,da har jeg vært fraværende igjen! Skal gi meg selv en klaps på hånden for det. Jeg skal prøve å være her mer nå fremover =)
Jeg har et par prosjekter som snart er ferdige,men i mellomtiden så tenkte jeg å vise frem litt av det jeg har fått med meg fra sommerens shoppingrunder.

Først ut er egentlig bare blomster,Gladioler var det det de het?
Her har de ikke kommet helt ut enda,men når de gjorde det så var de NYDELIGE!


Kleshengere med perler på har jeg sett etter lenge,og endelig fant jeg dem! På Mias interiør (???) i Stjørdal. Jeg vet ikke helt om det var det butikken het ,jeg har nemlig kastet posen hvor navnet sto. Men der var det MYE fint!

Litt bling må man jo ha i klesskapet!


En liten dekorasjon av noen avkappede hagebusker. (ikke kjøpt altså)


Sist ,men ikke minst, en sølvramme fra Lene Bjerre! Denne fant jeg hos Black & White i Trondheim og klarte IKKE gå ifra den. Jeg syns den var helt nydelig.

Den var litt ekkel å ta bilde av siden man så sitt eget speilbilde,men dere ser nå hvordan den ser ut :D
Disse små interiørbutikkene er farlige altså! Skal prøve å holde meg unna en stund :P
Som sagt tidligere så har jeg et par prosjekter på gang,skal prøve å få dem unnagjort. Utrolig hvordan det baller på seg når det heter høst.
Håper dere stikker innom og ser igjen,selv om jeg er verdens verste blogger for tiden :)
Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Black Feathers sa...

Så masse fint du har funnet deg. Lekker ramme og søte kleshengere ;)
Knall lekker Kartell lampe da ;)

Ha en fin dag ;)

SweetDreamer sa...

Jippi,en kommentar,hihi =) ja,jeg ble fornøyd selv også. Kartell lampa er grisefin :P den er jeg så glad i at jeg tror jeg hadde gitt bort hva som helst for å få beholde den (hvis noen ga meg et ultimatuim da :P)

Black Feathers sa...

Ja de lampene er knall lekre. Jeg har en jeg også, kjøpt med bursdags gave penger. Min er i sølv da og jeg bare digger den ;)

Har du et sånt type cafe sett? Men ta bilde av det da, for det hadde jo vært moro å sett ;) Synes det er lekkert med slike cafe sett.

Ha en super dag ;)