mandag 19. januar 2009

Vår i sinnet

Det er bare januar,men likevel så kjenner jeg vårfølelsen komme snikende på meg her. Har kjøpt meg friske blomster (Martha lilje over) og nye stearinlys.Jeg har da nok en gang (!) møblert om i mitt hjem,eller bare stuen da,jeg har for vane å ommøblere når jeg føler for det. Det skjer ihvertfall et par ganger i året og hver gang får jeg høre oppgitte sukk: "Har du møblert om IGJEN??"
Nå har jeg jo hatt disse innfallene i så mange år at de fleste blir ikke like overrasket lengre,hehe.
Det jeg er litt usikker på om dagen er om jeg skal kaste ut den gamle toseteren min og erstatte den med en lenestol eller to...Det er den store hodepinen min i disse dager. Noen som har et råd? Kaste ut eller ikke kaste ut?? Jeg skal beholde den store sofaen,men den lille er liksom altfor mye brukt og slitt. Hva gjør jeg? (Det skal også sies at en fjær i den røyk i helgen så jeg har en fin unnskyldning for å kvitte meg med den) Sofaen kan så vidt skimtes på bilde nr 2 ,med en flott plastikkpose oppi :P
Jeg har også flyttet kommoden min på en ny vegg og hengt opp flere bilder. Madonna bildet er malt av min farfar og det med tulipanene tror jeg er Ikea. Filmplakaten er forøvrig kjøpt i Sverige.
Var på Plantasjen på søndag hvor jeg kjøpte meg en nydelig Hortensia. Den er litt bestemor blomst,men jeg syns den er flott.
Disse bildene har jeg "laget" selv av blader,bark og Irske pund. Jeg var i Irland i 2001 og det er et nydelig land må jeg si. Selvfølgelig fikk jeg ikke somlet meg til å få brukt opp sedlene mine der og nå kan de ikke brukes lenger etter at Irene gikk over til euro,så nå ser jeg dem som litt verdifulle. =)

Var på butikken Fryd på fredag,de hadde salg med 70% på ALLE varer! Det var nesten forferdelig,for de har så mye fint! Eva Solo varer gikk for nesten ingenting,det var helt crazy!
Jeg sto i kø i nesten en time og fikk tak i et tebord (over) til 50 kroner...
Og en søt presskanne som jeg ikke husker prisen på. Men rød og fin var den!


Da jeg skulle flytte de kolosalt store bokhyllene mine tok jeg ut innholdet slik at jeg slapp å plukke opp alt når det falt ut. Filmene mine fylte den dødsdømte toseteren min til randen. Jeg ble nesten flau,jeg trodde virkelig ikke at jeg hadde så mange! Men her er beviset..jeg elsker film!
Liker musikk også jeg :P

Nelliken min som døde forrige fredag,var den ikke nydelig?? Nok en bestemorblomst,men jeg er svak for den likevel. Dufter helt herlig :D
Håper alle hadde en fin helg,med litt mindre hodebry enn jeg hadde! :P
Mat gjerne kommentarboksen min =)