søndag 6. desember 2009

2 søndag i advent
Nå kommer jeg igjen dere. Skal prøve å oppdatere oftere her inne,har jo følk som følger meg fast og greier(noe jeg setter stor pris på! ) så jeg må ihvertfall blogge for dem :PMen nå er det altså 2 søndag i advent,og jeg skal ikke begynne å gnåle i hvor fort tiden går,men det gjør den altså! Jeg er vel stort sett i rute,skal kjøpe inn de siste gavene til uka håper jeg og så skal jeg sette meg ned å pakke dem inn. Jeg er litt sent ute med pepperkakehus i år,har rett og slett glemt å kjøpe,men skal få tak i nå altså. I fjor holdt jeg på å bli gal av melis og sprukne smørpapir. For noe griseri! I år derimot har jeg funnet melis på tube!!!!!! GENIALT! Fant det i bakehyllene i Sverige hvis noen lurer ;)
Gjør nok prosessen mye enklere.Nå har jeg tent det andre lyset så nå skinner det så fint her. Kjøpte også duftlys på Ikea som lukter epler og kanel *mmmm* (står på stuebordet på bildene over)

Så må man vel bake litt i år også da,ikke at jeg baker så mye,snylter heller på mamma :P neida,men jeg får der altså jeg gjør det ;)
Men jeg skal lage noen småting selv,bla. sjokoladestenger som jeg fant oppskrift på i denne månedens
Vakre hjem & interiør =D Skulle ikke være så innmari vanskelig.


Men nå skal jeg sette meg ned og nyte de skinnende lysene rundt meg.


Ha en fin advents kveld !