torsdag 4. juni 2009

Hjertesukk

Jeg vil starte dette innlegget med å beklage at jeg har vært så sen med å poste noe nytt,jeg vet at det er noen få der ute som leser bloggen min regelmessig,noe jeg er dypt takknemlig for at dere gidder. Grunnen til min fraværenhet (hvis det er et ord) er at jeg har nemlig hatt hendene fulle meg litt hagearbeid og teaterjobbing i det siste,som ikke det var nok har vi vært uten internett tilgang siden forrige torsdag!!!!! Kan tro jeg holdt på å bli gæærn,hadde jo så mange blogger jeg skulle sett på,og ikke minst små skjemaer og søknader som skulle vært levert over nett. Nå er det imidlertid oppe og går igjen ,en stor takk til samarbeidsvillige Telenor ;)
Jeg fikk spørsmål om jeg har bestemt meg for garderobeskap,det har jeg ikke enda,men jeg heller nok mot Pax eller Hemnes. Tusen takk til alle som delte erfaringene sine,det har faktisk gjort valget enklere =)

Nå om dagen går jeg og drømmer om tapet,syns det finnes så sinnsykt mange fine tapeter der ute og i hvert bidige blad jeg leser eller program jeg ser på tv så er det tapet,tapet,tapet!
Nå kan ikke jeg tapetsere stort her hvor jeg bor,det er nemlig panel på veggene her,men man kan jo alltids drømme.
Dette nydlige bildet er faktisk en tapet,et fototapet vel og merke,men flott var det.
Dette "dame" tapetet er fra FEM programet "60 minute makeover" eller 1,2,3 oppussing som de kaller det. Dette er fra et kjøkken og jeg har tatt bildet med mobiltelefon av tv'n så det er ikke verdens klareste bilde,men dere ser ihvertfall tapetet. :P
Jeg må vie litt skriveplass til kanalen FEM og deres interiørprogrammer. Hver kveld klokken 19.30 sender de "60 minute makeover" ,hver onsdag kl 20.30 sender de "Colin & Justin home heist" (Colin og Justin pusser opp på norsk) og som om ikke det var nok så sender de jommen dobbelt med Colin og Justin på lørdag formiddag!!! Jeg som er interiørfreak ifra før sitter ofte klistret og glaner på dette. Også har vi Tv3 som sender Ekstrem Oppussing USA...når skal man få tid til å gjøre annet enn å drømme seg bort i tv skjermen sier nå jeg.
Jeg må jo si at jeg følger ikke disse programmene slavisk,da ville jeg jo virkelig hatt et problem,men nå og da er det deilig og bruke en time eller to på å drømme seg bort =)=)
Så hipp hurra for FEM og Tv3 som tenker på oss interiørbloggere her i landet!
Dette ble et "livløst" innlegg,men jeg fant ut at jeg måtte gi lyd ifra meg. Kommer sterkere tilbake neste gang!!!
Ha en fin kveld alle sammen =0)
Klem fra en ikkesåmyelenger frustrert frue
(bildet øverst har jeg forresten tatt selv,det er ikke et tapet :P)