lørdag 17. juli 2010

Ok,this it the deal.
Først må jeg beklage for at jeg har vært så fraværende her inne de siste månedene faktisk! Jeg syns det ble litt lite å blogge om nå som jeg jobber og holder på med så mye annet rart så har jeg ikke hatt så mye interiørrelatert å komme med,MEN jeg har tenkt på dette lenge og kommet fram til at jeg skal forandre dette litt. Bloggen skal få stå,men den skal få handle om andre ting enn bare interiør,ellers dør den sakte kjenner jeg :) Føler jeg må liksom finne på noe å skrive om hele tiden istedet for å bare skrive noe random. Nå skal jeg ikke begynne med "dette spiste jeg til frokost" og dagens outfit osv,men litt sånn som jeg føler for i det øyeblikket. Håper dere vil følge med likevel,ikke at det har vært stort å følge med på i det siste men... :P

Vel siden sist kan jeg vel oppsummere litt. Hvis jeg husker alt da er jo så lenge ;) *Vel det har vært 17 Mai (hurra)


*Jeg var et par dager i Oslo sammen med to tjeier hvor vi fikk sett Sinnataggen, Operaen og Green Day (sistnevnte anbefales på det sterkeste,må oppleves!)
Disse gutta er jeg nesten helt forelsket i,haha

Meg sammen med Sinnataggen. Det var ganske varmt i Oslo denne helgen,og ja jeg er dessverre så hvit som jeg ser ut som! Ikke noe brunfarge der i gården nei!
*Vi har fått valp

Dette er Tara =)


*Vi har ventet og ventet på sommeren!!!!!!!!!
*Jeg har jobbet en del,jeg har vært med å lage masker til Spelet om Heilag Olav på Stiklestad (premiere neste fredag)

*Vi har feiret et par bursdager og arrangert Baby shower =)
Ellers så har vel livet gått sin vante gang,det skjer jo egentlig ikke så fryktelig mye spennende på noen måneder heller,men det var da noe =)
Jeg skal ihvertfall bli flinkere til å blogge,har jo vært helt borti natta dårlig til det,men skal skjerpe meg,selv om jeg har sagt det før ;)
Akkurat nå er det en varm sommerkveld her jeg sitter og surfer.Det blåser ørlittegranne,men det får man tåle når en har ventet så lenge på solskinn =)
Så ønsker jeg alle en fin sommerkveld med ønske om snarlig gjensyn ;)
*S*