lørdag 30. januar 2010

Lørdan

Jaa,i dag er det Lørdag igjen,en uke går så fort at det er nesten skummelt :s Jeg sitter i sofaen og er litt småkvalm egentlig,ikke noe jeg liker! Har ikke tid til eller tålmod til å bli syk. Ute blåser det noe helt j****! Det fyker snø fra alle kanter og man kan bare glemme å ut i bil,den går nemlig dit den selv vil :P Har vært ute en tur i dag,men nå sitter jeg inne i den varme stuen og tenker : "Hvorfor er det aldri noe på tv på lørdag???" Jeg har mange kanaler siden jeg har parabol,men stadig ikke noe å se :( Heldigvis har jeg opptak fra tidligere i uka jeg ikke har sett enda,så det blir nok meg og hd boksen i kveld ;)
I går ble det ikke noe innlegg,ingen bombe kanskje med tanke på at jeg har vært borte veldig lenge :P Det var nemlig bursdagsselskap her i går kveld. Ikke min bursdag da,men det er jo gøy likevel! Det ble disket opp med ost og kjeks,sjokolade og potetgull...en kan vel trygt si at ingen dro sultne her ifra i går :)
Her er et par bilder fra gårdagen:Morsomme servietter fra Kremmerhuset!Litt stemning....


Dette skiltet fant jeg også på Kremmerhuset,og måtte ta det med hjem...Litt gøy må man jo få ha det ;)
Denne beholderen står på badet og holder på q-tipen min.
Den kommer fra Lisbeth Dahl =)


Det var dagens innlegg,nå tror jeg det blir date med fjernkontrollen resten av kvelden,har et par interiørprogram på gang =)

Ha en strålende kveld alle sammen!