fredag 16. april 2010

Angel's Crying

I dag har det SNØDD her i midt-norge!! =O=O=O
Da ble jeg mildt sagt litt oppgitt,men det legger seg jo ikke (håper jeg!) så det får bare være.
En liten uke siden siste oppdatering nå,sist jeg postet så skulle jeg på Ikea,og der var vi =) Det som var litt kjedelig var at de holdt på å gjøre om alle utstillingene så det var som å handle på en byggeplass,men som plaster på såret så hadde de mange gode tilbud og Crema Catalana,som er verdens beste dessert :P
Jeg fikk ikke med meg så mye hjem,men noe ble det da,som alltid!


Tindra duftlys,har falt for disse : Roser (den rosa) og Tropisk frukt (den oransje)
15 kr pr.stk.

To "sølv" lysestaker.Dette fatet har jeg siklet på lenge,men det ble ikke med hjem før nå =)


Så var det denne reolen. Jeg skulle egentlig ikke ha noe møbel denne gang,men denne kostet tro det eller ei, 149 kr! Da ble den med likevel :P Den skal ikke stå bak sofaen altså,men jeg må rydde ut litt annet som skulle vært ute for lengst før den plasseres ;)

Så det var den Ikea turen,kusina mi var med og hun handlet mer en meg altså,hihi. Var spent når vi dro hjem om vi fikk plass i bilen min,er tross alt ikke en mini van,men joda fikk stappa alt inn. =)

Ellers har jeg dilla på disse for tiden:
ahhh,digger sjokolademelk. :P
Nå er dette soya da,men godt likevel!!!Denne boka fikk jeg i posten i går,og den skal jeg gjennom nå,er tross alt bare 171 sider så det gjør jeg vel ferdig på en time ;)
Selve krimdronningen selv som har innhentet meg =)


Akkurat nå sitter jeg og pløyer gjennom 90 tallsmusikken! Vi skal nemlig ha klassefest i morgen,10 årsjubileum,og vi gikk på skolen på det glade 90 tall så da må man ha musikk deretter =) Herregud som minnene strømmer på,og jeg får innmari lyst på sol og sommer!!!!Noen som husker Angel's crying ,CoCo Jambo, Summer delight ,Superhero, Boom Boom Boom Boom og Dub i Dub??
Det var herlige tider dere =)

Men nå tar jeg kvelden med tv'n tror jeg.
Ha en fin kveld alle sammen!