onsdag 12. august 2009

I'm Back!

Nå er jeg her igjen! Det er lenge siden siste innlegg jeg vet,men jeg har egentlig gitt litt f i blogging i sommer for å være ærlig,men jeg har sett at de fleste har hatt pauser så da er det vel greit at jeg også tok en =)
Sommeren har gått utrolig fort i år,selv om det er August og sommer enda så merker jeg at jeg begynner å forberede meg på høst på alle vis. Gleder meg til å tenne stearinlys og finne frem trashy tv igjen :P
Hva har folk gjort i sommer? Jeg for min del har ikke vært så mye hjemmefra,jeg har sittet mye og lest bøker. Å sitte i skyggen med beina i sola med en god bok og en iskald iste er rene luksusen for meg! Det er ikke det eneste jeg har gjort altså for de som så for seg one woman show på verandaen,men det er ikke langt ifra :P

Jeg har vært litt opptatt også..vi har vært litt over grensa og kjørt litt dagsturer rundt i fylket her. Skal lage et innlegg om det senere,for det er mye fint å se i midt norge om sommeren.
Jeg har også gjort min dugnads del på "Spelet om Heilag Olav" på Stiklestad,der finner du meg med sminke oppunder ørene,hehe. Også har det jo vært x antall grillmåltider da! Deilig med grillet mat,men jeg kjenner jeg begynner å bli litt lei av sommerkotelettene nå.
Mine foreldre har foressten en peis på verandaen så der har vi også sittet og sett dypt inn i ilden og hørt veden knitre. Det er koslig det!
Hva har man ellers gjort? Cafe turer med venner, kjøreturer i solen, vært på humorforestilling (Hulemannen med Sven Nordin anbefales!) ,hatt besøk fra hovedstaden,gått tur,badet,shoppet,spist masse is og jeg vet ikke hva.
Sommeren er en deilig tid,men nå gleder jeg meg til høst =)

(Alle bildene er fra mine foreldres hage.)
Jeg kommer sterkere tilbake,inntil da ha en fortsatt fin sommer!