fredag 3. april 2009

Saturday night's alright for fighting

Forrige Lørdag var det som kjent Earth Hour her på jorden. Klokken halv ni ble lysene skrudd av og stearinlysene tent. En god biffmiddag sto på bordet å ventet sammen med litt vin. Kunne det egentlig ha blitt bedre? Jeg syns en skulle hatt litt earth hour hver Lørdag!
Bildet over er tatt mens lysene enda var slukket,det ser egentlig ut som jeg har juksa og hatt dem på,men det er egentlig den blindende blitsen på mitt kamera.
Slik så det ut uten blits.Koslig ikke sant?
Ser veldig mørkt ut her da,men jeg har lært at det er enten eller med fotoapperat.

Etter middagen var det litt kos. Skulle gjemme denne boken til Påske,men skitt au.
Freia har begynt produkjson på Sjokolade appelsinen sin igjen og jeg er evig takknemlig. Den var i salg for mange år siden og jeg ELSKET den,men så ble den borte!!! Nå er den imidlertid tilbake og jeg bare måtte ha en!
I dag er det Fredag igjen,jeg har vært på farten og handlet litt. Fikk med meg bladet Woman og en tulipan bukett. Til påske skal jeg nok slå til med litt påskeliljer også.
Har fått litt vårstemning nå ,har fått inn litt friskere farger igjen,merk stearinlysene,selv om det er SNØ ute enda! Gleder meg kjempemasse til påske jeg da! Krim,sjokolade egg,brettspill og alt det som hører til. Jeg er ingen racer på ski så noen lengre fjelltur blir det nok ikke,men jeg sitter gjerne i solveggen med en sotete pølse også jeg =)Dette er Finn Schøll vasen min. Jeg har den minste,syns den var så søt <3
Den fikk litt tulipaner i dag den også.

Den holder hus på sølvbrettet sammen med de andre remediene mine.
Har prøvekjørt oransje lys til påske,er egentlig ikke så glad i gule lys så jeg kjører oransje.
Nå skal jeg ta helg!
Ha en fin kveld alle sammen =D

legg gjerne igjen en kommentar,da blir jeg glad!