søndag 15. februar 2009

En knott,knotter,knottene

Sist onsdag var jeg ute på butikkene igjen. Kjedet meg så jeg tok meg en tur i det forferdelige været.Jeg skulle i utgangspunktet ikke kjøpte noe,men så ramlet jeg over noen hvite,søte knotter på en "mye rart butikk". De var så fine at jeg bare måtte ha 2. Ikke visste jeg hvor jeg skulle ha dem,men skit au. Da jeg kom hjem oppdaget jeg at det lilla skapet mitt hadde sine originale knotter,og det kunne vi virkelig ikke ha noe av :P så det fikk de nye,vips så var skapet mye finere!

Sånn ser de ut,litt ujevne her og der..men det var det jeg falt for :)

Litt mye blits her,men sånn ser det ut nå...noe før bilde har jeg ikke her,men det skal være et par inne på bloggen ifra før!

Ellers har jeg flyttet litt rundt på småting på kjøkkenet og benken har fått litt oppløfting med ny pynt. Så digg å ta frem ting som har ligget stuet vekk en stund,eller stått et annet sted og gi det "nytt liv"
Litt lite i det store glasset,menmen....


Til å ikke være noen te-drikker har jeg jammen meg mye teposer!

Hos meg blir man ihverfall ikke tørst!!!! Karafflene mine fra Boda Nova og Rosendahl.
Det har snødd noe innmari den siste uka,det er greit nå,vi trenger ikke mer! Jeg vil ha bar bakke! Hunden derimot elsker snøen,Hun er ute og ruller seg i den så fort sjansen byr seg. ;)
Isprinsessen

Ellers så har Hortensiaen min avgått ved døden :'(
Du var så vakker!
Må kjøpe meg en ny en,syns de er så fine!

Hang opp "sommergardinene" i går,er livredd for at de røde julgardinene mine skal bli bleika av sola,tror ikke det er samme sjarmen med ROSA gardiner til neste jul!
Har ikke tatt ned de på kjøkkenet enda,men de er hvite med litt rødt så jeg tror det går bra et par dager til.
Skal inn på soverommet med bulldoser i morgen,det ser ut som det er bomba der inne. Klesskapet mitt bestemte seg får å gå istykker så klær veltet ut på gulvet,så om det ikke var nok med utgifter i disse tider så må jeg ha nytt klesskap! Har også lest litt i gamle blader på sengen som jeg skal kaste nå,ikke GJEMME på,men KASTE! Hva i alle dager skal jeg med så mange gamle blader???
I kveld tror jeg at jeg skal sette meg i sofaen å se Desperate Housewives på dvd. Så lenge siden jeg så de gamle episodene. =)
Ha en fin søndagskveld alle sammen :D