søndag 16. mai 2010

Kaffekjerring

Nå har jeg endelig fått tak i en Nespresso maskin! Yehooo! Jeg skrev jo det i et annet innlegg hvor mye jeg ønsket meg en,og jommen fikk jeg ikke en i bursdagsgave =)
Den er så søt assa ;)

Nå er ikke jeg noen stor kaffedrikker,egentlig så kan jeg styre lysten på svart kaffe,men jeg fant ut at en gang må jo jeg også bli voksen! :P Så da er jo denne perfekt,ikke direkte svart kaffe og den kommer i espresso form,som betyr veldig liten kopp,så da går det bra ;)

Det var med et brett med alle smakene med maskinen,og jeg har smakt nesten alle og noen er milde OG gode,mens andre er så sterke at det er nesten så jeg føler tennene bli brune og invollene etse bort! Så jeg er nok litt pysete enda,hehe...
Men nå har jeg kjøpt meg mer av den sorten jeg likte,fikk nemlig et gavekort fra Nespresso med på kjøpet =)

Favoritten er den kremfargede "Dulsao do Brasil" men den lilla "Arpeggio" går også ann. Den grønne har jeg ikke smakt,men den var limited edition så jeg måtte hive meg på den mens den enda fantes.
Den store brune esken er sjokolade! Og for en sjokolade!!!! Nyyyydelig både med og uten kaffe til :D:D
Så enda så drikker jeg ikke flere kopper om dagen,og heller ikke hver morgen,men jeg kan finne på å kose meg med en kopp og da har jeg nådd langt til meg å være =)