torsdag 5. mars 2009

Time's a wastin'

Som dere sikkert ser,hvis dere har fulgt med her,så har jeg forandret litt på badet.
Følte liksom at det ikke var hverken fugl eller fisk,men nå har jeg tatt
tak i det feminine og gjort en del små endringer som gir litt mer til øyet.
Dette badet er en feminin egotripp,har masse små ting liggende,noe jeg sikkert får høre av det mannlige kjønn,men who cares? Det øret er jeg døv på :P

Nå har jeg satt fram,innen rekkevidde,ting jeg bruker hver dag,hater å lete i skuffer og skap
etter noe. Sølvfatet er forresten te bordet jeg hadde på stua ;)

Bomull,q-tip,Consealer,mineralpudder og parfyme er alle livsnødvendige ting! :P
Siden jeg er Makeup artist er jeg også belastet med en del sminkekoster og enda mer sminke,men når den kommer i en fin pakning kan den gjerne stå fremme syns nå jeg.

Her er resten jeg MÅ ha hver dag,det gjelder vel ikke bare meg men...
Som kvinne er jeg vel "opplært" til å bruke tid på badet. Ikke at jeg bruker så mye tid heller,bruker mye mindre tid nå enn jeg gjorde før. Kan vel si at jeg har lært meg å bli effektiv,og det var vel på tide =)
Sikkert mye av dette jeg kunne klart meg uten. Kroppskrem som lukter grapefrukt f.eks...jeg har jo allerede en som lukter kokos,MEN der ligger det,de LUKTER forskjellig! Derfor må jeg jo ha to.
To forskjellige hårsprayer og hårskum behøver jeg sikkert ikke,men jeg har det.
I den lille glassvasen har jeg ihvertfall 3 eller 4 forskjellige lipgloss. Alle i forskjellige farger,for det er kjedelig å bruke bare en!


Smykker er en annen ting jeg har mye av. Jeg er sikker på at jeg har et eller flere til all verdens anledninger,fra Glam og glitter til casual. Jeg har også flere klokker,jeg har til og med en ringklokke! (altså ikke dørringeklokke,men en for å ha på fingeren)

Jeg tror jeg kunne snakket i flere timer om alt jeg har på dette badet,men jeg skal ikke gjøre det...stakkars leser!
Jeg kom til å tenke på det med kvinner og bad,og hvordan mange kvinner tilbringer timesvis på badet enten det er kosestund for seg selv med boblebad og duftlys eller pynting til fest,eller rett og slett til en vanlig arbeidsdag.( For det er ingenting i veien med å pynte seg en vanlig mandag.)
Personlig elsker jeg å starte i god til når jeg skal ut,da hører jeg på musikk og koser meg med å pynte meg. Jeg er vel veldig jente og hadde du sett kofferten min med sminke så hadde du ikke vært i tvil!
Jeg må si at jeg omfavner tiden jeg har på badet med begge hender og koser meg gløgg ihjel.
Det er en billig luksus i hverdagen alle burde unne seg når de har ,nettopp,tid.
Nok om filosofien min om kvinner og bad.
Ha en velduftende kveld =)

Legg gjerne inn en kommentar.