onsdag 22. april 2009

Ord blir fattige-spre budskapet!

Dette innlegget har ingen ting med interiør å gjøre,men jeg syns denne saken var så viktig at jeg legger det her likevel. Det er sikkert flere av dere der ute som har lest en sak om eller to om Regine den siste tiden? Jenta på 17 år med diagnosen MDS/AML. Jeg leste tilfeldigvis om henne på nettet isted og legger herved ut en oppfordring.

Her er et utdrag hentet fra beltespenner.no: Ifjor sommer var Regine Stokke en helt normal ungdom. I august ifjor fikk hun sjokkmeldingen ingen 17-åringer kan tenke seg å få - Du har kreft!
Regine har blogget om sine opplevelser og hvordan det er å leve med/bli behandlet for diagnosen MDS/AML. I helgen ble hun intervjuet i
Dagbladet og etter dette har hun fått ekstremt mye trafikk til sin blogg.14. april fikk Regine beskjed fra de norske legene at det ikke var mer de kunne gjøre for henne. Men Regine nekter å gi opp. Kanskje er det behandlinger andre steder i verden som kan redde den livsglade jenta? Det er blitt opprettet en Facebook-gruppe
til støtte Regine som ved skrivende stund har over 22000 medlemmer.

Det har seg nå slik at Regine har designet en liten kleskolleksjon for beltespenner.no. Den ble lagt ut for salg i går og alle inntektene går til hennes støttefond.
Jeg har vært inne på bloggen og lest og syns det er forferdelig trist,så derfor legger jeg ut dette innlegget og håper at dere der ute blir med og støtter Regine med å kjøpe noe fra kolleksjonen!
Spre ordet!

Linker:
http://www.beltespenner.com/oscommerce/bannersider/regine.php -siden til Beltespenner.no

http://www.beltespenner.com/oscommerce/regine-stokke-bnyb-c-136.html -kolleksjonen

http://sinober.blogg.no/ -Regines blogg


*SD*