torsdag 20. november 2008

I believe in Angels

Siden det kom snø i forrige innlegg kan jeg bare melde at det har kommet MYE mer siden.Det er litt storm i dag så det går nesten ikke an å se ut! Det ligger snø på vinduene og det kommer bare mer og mer. Da er det godt å ha en liten engel på skulderen som oppmuntrer til kreativitet.
I går fant jeg frem en Ikea ramme jeg hadde klemt inn på boden og tok av den pappen på baksiden. Så tok jeg frem et par gamle bøker som jeg kjøpte på biblioteket til 20 kroner en gang de hadde "Katta i sekken" salg,de bøkene har jeg nemlig fint liten interesse av,selv om jeg egentlig elsker bøker. Med litt lim,et noteark og en lite grådig hånd reiv jeg ut sidene i diverse av bøkene og lagde en liten collage. Jeg brukte en gammel tepose på notearket ,siden det er nytt, slik at det fikk et gult preg.Til slutt limte jeg på et par nydelige bilder av de søte vesnene vi kaller engler. Nå henger det på veggen og ser slett ikke verst ut...skulle gjerne hatt annen farge på rammen,så skal ikke se bort ifra at jeg maler den =)

Beklager blizen midt i bildet,men det ble for mørkt uten.

Her henger det ute i gangen =)

Denne uka har flydd ivei den også,det er nesten skummelt hvor fort tia går. Det gjør egentlig ikke så mye på denne tiden av året for da blir det fortere jul =D
Har vært hos legen med 11 åringen også,som da er hunden :P Hun var så rar forrige uke så da dro vi sporenstreks til dyrlegen,og hun hadde urinveisinfeksjon stakkar.
Har fått medisin,som man må være veldig kreativ for å få i henne by the way,og allerede dagen etter var hun sitt gamle jeg.
Det er voldsomt hvor bekymra man kan bli over pelsdottene altså,men nå er hun heldigvis på bedringens vei.
Dette er Prinsessen =D (blir ihverfall behandlet som en)

<3<3<3

Nå er det på tide med Torsdagsklubben her.

Ha en fin kveld alle sammen!