onsdag 17. juni 2009

Det var en gang...

Med sommer og sol så blomstrer kreativiteten nok en gang,ihvertfall hos meg. Nå har jeg flere planer på gang,må bare finne tid til å sette dem ut i livet. I første omgang har jeg bare pyntet litt på gangen min. Den er ikke akkurat noen foajee,men den er nå stor nok til å sette fra seg sko å henge jakker i.
Nå har jeg da laget meg en "hattehylle" ,eller laget og laget,jeg tok en svart Ikea Lack hylle og malte den hvit :P Maling er en fin ting! Jeg kunne jo selvfølgelig latt hylla være svart,men disse lack hyllene er forferdelige til å samle støv!! Flere som har merket det? Ihvertfall de sorte,for der vises jo ALT! Så når den er hvit så vises det ihvertfall ikke en time etter støvtørking. =) Har ikke så mye oppå hylla enda,men det ligger en hatt der ;) En cowboy hatt vel og merke,bruker den i sola på stranda,hehe..jeg bruker den ikke sammen med støvler og lasso hvis noen mistenkte det :D

I anledning oppussingen av hylla så sprayet jeg likså godt knaggrekka med sølvspray. Den har hvert grå meg sorte knopper,men nå er den fin i sølv!


Det nye skiltet mitt =)

Plukket inn nydelige syriner til forrige helg. Duftet kjempegodt i noen dager,før de visnet selvfølgelig.

Smørblomsten har også tittet frem.

I dag er det en måned siden 17 mai,og sola skinner! Mamma har bursdag i dag,så gratulerer med dagen mor=)=) Blir nok feiring i kveld,tipper hun har bakt kake! Nå går det mot roligere tider her hos meg. Er ferdig med sminkejobben jeg har vært opptatt med i det siste så nå håper jeg sommeren kommer for fullt!

Har et par bøker jeg gjerne skulle lest under parasollen med iste i glasset. Har også en grill på verandaen som venter på koteletter,pølser og annet snadder. Har en utepeis som gleder seg på sene sommerkvelder med kjølig vin og ikke minst en strand som lokker med deilig badeglede. Så sommer KOM!!!!

Ha en sommerlig dag alle sammen!