søndag 12. april 2009

Påske,vin og sang

Nå er Påsken snart over for denne gang. Det er litt kjedelig egentlig,hvorfor må tiden gå så fort hele tiden? Når det er sagt så har jeg kost meg skikkelig :) Blir mye tv titting med hånden nedi en eller annen godtepose. Digger å sitte sent på kvelden å se på tv serier på dvd. Akkurat nå går det i Frustrerte Fruer sesong 4!
På langfredag tente vi opp i utepeisen og grillet pølser. Været var ikke så værst heller,så da ble vi sittende en stund og bare kose oss.
Som jeg nevnte tidligere så blir det mye tv titting på kveldene. På Lørdag satte jeg meg godt til rette i sofaen og så filmen "The Women". Veldig Sex and the City og chick flick,men jeg syns den var en fin "avlasting" fra virkeligheten =)
Blandet meg en drink også,en Cosmopolitan. Jeg drikker svært skjelden alkohol men en iskald slik en var ganske godt =)
"The Women" handler om en gjeng overklassevenninner som sliter med det samme som oss vanlige dødlige,bortsett fra at de sliter med det i designer klær og dyre biler :P
På rollelisten finner du: Meg Ryan,Annette Benning,Debra Messing,Eva Mendes og Jada Pinkett-Smith.
I dag tok vi en liten kjøretur rundt om i fylket. Solen skinte og været var fint. Mye fint å se om man bare kjører rundt og titter. Mange flotte hus rundt omkring der ute. Hjernen min begynner med en gang og fantasere om hvordan det muligens ser ut innvendig og hvordan jeg selv ville hatt det.
Ja,jeg vet...håpløs :P

Gjorde litt hagearbeid senere på dagen,utrolig mye som samler seg i hagen i løpet av en vinter. Sand,stein,løv,kvister og andre småting som snøen har dratt med seg. Men når været er fint er ikke det å rake i hagen det verste man kan gjøre.

Akkurat nå er middagen fortært og jeg sitter faktisk å ser på "Harry Potter og fangen fra Azkaban" på Tv Norge. Har sett den en del ganger før men...Jepp er Potter fan også jeg ;) Har til og med lest alle bøkene!

Bildene overfor er bilder jeg har tatt i påsken,for det meste av påskeliljer og roser. Påskepynt har jeg faktisk veldig lite av,lager notat i hodet om å kjøpe til neste år =)

Håper alle har en forstatt fin påske,det som er igjen av den.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ae hadd egentlig kommentert, men den blei visst aldri posta, saa da faar ae proeve igjen.. virke som du har nytt paaska masse.. og d ser saa fint ut..
vil du kom paa besoek t mae t hoesten aa hjelp mae fiks i leilighet/hus wherever i live next year? jaaa hehe
eller bare kom paa besoek generelt

Black Feathers sa...

Ser ut til at du også hadde en fin påske ;) Klart jeg er følger av deg, jeg liker jo godt bloggen din ;) Det tok bare tid å få gjort det. Følger altså, men noen frustrasjoner før det hele var i boks. Ha en fin dag ;)

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人