onsdag 4. mars 2009

Jag lever!!!


En liten stund siden sist ser jeg,har visst ikke vært helt med siden sist. Forrige innlegg uten overskrift og greier :O menmen...jeg har vært veldig redusert den siste tiden.Forrige uke gikk jeg og var kvalm ,en HEL uke!!!! Det var virkelig ikke noe gøy! Jeg gikk rundt og følte at jeg kom til å kaste opp når som helst,det skjedde heldigvis ikke,men det var veldig irriterende. Matlyst kunne jeg jo bare glemme,samme hva jeg spiste så ble jeg enda mer kvalm :S Det er rart,men det eneste jeg har lyst på når jeg er syk er Ostepop! Så jeg spiste en hel pose Cheeze doodles fra OWL en dag ,sammen med litt pepsi og Frustrerte Fruer på dvd så følte jeg meg ihvertfall litt bedre til sinns. Jeg skjønner ikke hva det var som kom over meg,men nå føler jeg meg helt fin igjen =D yay! Har ikke helt fått matlysten tilbake,MEN jeg spiser ihvertfall noe annet enn ostepop. Når jeg er syk blåser jeg fint i hva jeg putter i meg,det kommer jo ut likevel :S Jeg har holdt meg litt oppdatert på interiør likevel da,måtte gå dørstokkmila en dag å dra på butikken. Raska med meg interiørmagasinet Maison og Rom 123 før jeg strøk på dør.Vel hjemme igjen sto sofaen og ventet,HERLIG! (hvis man ser bort ifra sykdommen som hadde beleiret meg)


Så det er det jeg har foretatt meg den siste tiden...absolutt ingenting! I går så jeg på tv hele kvelden *flau* Det begynte uskyldig nok, måtte se Cæsar!Så gikk det over til Da damene dro som igjen gikk over til det nye på tv norge, Sannhetens øyeblikk *flau på deltakernes vegne* ikke lenge etter var det ny episode av Frustrerte fruer som jeg MÅ ha med meg,og tror du ikke jammen meg at jeg ble sittende og se på Privat praksis! Som ikke det var nok så jeg halve filmen Psycho på nrk1 før jeg fikk dratt med meg legemet opp i sengen for å lese litt før jeg la meg.


Man kan vel kanskje trygt si at jeg har slurvet vekk en uke og vel så det,men nå sitter jeg faktisk og tenker på å gjøre små forandringer på badet så jeg begynner nok å bli frisk :P


Håper alle dere har hatt en bedre uke enn meg krysser fingrene for at dere holder dere på beina :D Ha en sykdomsfri kveld!
(bilde fra Scanpix)

3 kommentarer:

Black Feathers sa...

Huff da, så kjedelig å være kvalm og uggen. Jeg har blitt syk også, kunne nok ikke slippe unna ;( Spiser c vitaminer for harde livet i håp om at kroppen skal ombestemme seg.
Hva annet kan man gjøre enn å spise hva man lyster og slappe av. Du skal ikke ha dårlig samvittighet for det. Jeg gjør det også ;D

Sånn te som du viser i innlegget under har jeg også kjøpt, bare de to andre typene. Den ene kjøpte jeg vanlige teposer av også og den var nydelig ;)

Ønsker deg videre god bedring.
He he jeg er sta som et esel og det har jeg fått høre siden jeg var ei lita jente ;)

SweetDreamer sa...

Det er visst ingenting å gjøre med,annet enn å overgi seg når herr influensa (eller hva han nå heter) banker på døra,bare å gi seg ende over. Men C vitaminer har faktisk hjulpet meg noen ganger! Den teen var faktisk veldig god,også så fin ei flaske da gitt. Den står fremme nå siden den er tom,kunne jo ikke kaste den ;) Så litt på de te posene jeg også,kanskje jeg skal prøve dem neste gang =)Jeg føler meg fin igjen nå,sta vettu ;)

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿