mandag 3. november 2008

Hadet på badet!


Siden jeg viste soverommet i forrige innlegg tenkte jeg å ta badet i dag siden det er nyvasket og greier. Det ble pusset opp i fjor vår og siden jeg ikke tenkte å ruinere meg er det mye Ikea og om jeg får si det selv smarte løsninger.Jeg har ikke noe før bilde,men veggene var grå og taklistene rosa(!!!!)
Istedet for badeinnredning har vi satt inn en kjøkkenbenkplate som har fått en grundig omgang med diverse midler,selv om de tåler litt vann fra før regner jeg med.

Speilet er også fra Ikea,det samme med vasken,kranen og glasshyllene ;)


Skapene under vasken er et soveromsmøbel jeg fant på Ikea,men fungerer fint på badet syns jeg.
Kjempeenkel å holde ren og det liker jeg.

Smykketreet er fra Ikea og bildet på veggen. De tjente gode penger på meg i oppussingsfasen:P Glassvasene på benken holder rougekoster,tannkost og tannkrem.Vises ikke så godt på dette lille bildet men...(de er faktisk kjøpt på blomsterbutikk.)

(Den rosa "bøtta" er fin til å kaste bomullsdotter og q-tips. Kjøpt på Mique)Toalettet syns jeg ikke er direkte sjarmerende,men her sneik det seg inn på bildet. Dette er da dusjhjørnet med sorte fliser,egentlig kunne jeg tenkt meg hvite,men disse får duge litt til. Det eneste fra Ikea på dette bildet er skapet og lampene ,hehe...


Her er et bilde av den andre enden av rommet med den forferdelig stygge utslagsvasken. Jeg har planer om å sette opp noen form for skjerming rundt den,da den ikke er akkurat vakker å se til. Kanskje noen har noen lyse ideer??? På hylla over står Ajax,Jif og boblebadrens delvis skjult av en plante!


I dette glasskapet har jeg samlet alle småtingene som ligger her og der på badet ellers...
I skålen arvet fra Oldefar ligger det q-tips. "Ringen" inneholder øyeskygger/leppepomade fra Dior,den er søt,men fryktelig stor å ha på fingeren. Ellers Dusjsåper fra Nectar.

Her har jeg samlet øyeskyggene mine i dette glasset,den fine "gullkrokka" er rougekuler fra Guerlain


I dette glasset finnes lipglosser og leppestift.Dette er døra til boden,kjolen er min egen fra jeg var søt liten pike :P
Krokene er kjøpt på Jula.De som kjenner meg vet at jeg har innmari tørr humor,og denne boka var intet unntak for å få meg til å le."123 prompevitser"! Den tok seg best ut på badet ,av flere grunner,syns jeg ;) Under sees Hello Kitty tøflene mine fra H&M.


Det var da mitt bad,enkelt og greit. Tar gjerne imot tips for det utslagsvask dilemmaet mitt =) Koslig med en hilsen likevel da =D Ha en fin dag alle sammen!

Armbåndet helt øverst er kjøpt hos Casa Interør,men jeg tror ikke det selges lengre desverre.

Legg gjerne igjen adressen til bloggen din,så kan jeg linke den til denne =)

9 kommentarer:

prinsesselinn sa...

hei på deg.
Tips til utslags vasken:
Sy en gardin som du har borrelås på baksiden av og så kjøper du denandre siden av borrelås med lim på baksiden og limer den rundt kanten av vasken, vips ryddig, pent og praktisk.
Ha en brillefin kveld.

Gamlå sa...

Heisann

Så fint bad dere har da. Ellers så synes jeg tipset til prinsesselinn var veldig smart.

SweetDreamer sa...

Tusen takk for flott tips,det skal jeg jammen legge på minnet!
Koslig at dere legger inn kommentarer..tusen takk for fine ord!

*Kikki* sa...

Jeg <3 badet ditt! :D stor forandring fra hvordan det var foer ja! :p

Ida sa...

Ser du allerede har fått tipset jeg hadde tenkt å gi i forhold til zinvasken! Sy ett forheng til å ha foran. Anbefaler at du kikker i boken "Tildas Hus", der finner du forslag til slike :)

Ellers koselig bad :) SMarte løsninger!

Klem

SweetDreamer sa...

Takktakk begge to,så koslig med nye kommentarer å lese =D Kanskje jeg skal se i Tildas hus! Har Tildas julehus,men der er det stort sett bare jul :)
Kikki har vært på badet mitt en million ganger og kan vel skrive under på at det er forandret ja.Liker det mye bedre selv også nå =D

SweetDreamer sa...

Takktakk begge to,så koslig med nye kommentarer å lese =D Kanskje jeg skal se i Tildas hus! Har Tildas julehus,men der er det stort sett bare jul :)
Kikki har vært på badet mitt en million ganger og kan vel skrive under på at det er forandret ja.Liker det mye bedre selv også nå =D

Torill sa...

Artig å sjå at du brukar møblar o.l til anna formål enn det IKEA opprinneleg hadde tenkt :-)

SweetDreamer sa...

Ja,ikke sant! Så lenge det ikke er typisk soveromsmøbel eller annet så bruker jeg det der det passer meg =D håper bare Ikea ikke blir sure :P